Juhani Saari_edited

Juhani Saari

FM, Musiikkiterapeutti

Juhani Saari on musiikkiterapeutti, filosofian maisteri musiikkitieteestä ja aktiivinen muusikko, säveltäjä ja äänisuunnittelija. Musiikkiterapeutiksi Juhani valmistui vuonna 2020 Eino Roiha -instituutin laaja-alaisesta musiikkiterapeuttikoulutuksesta.

Aiempi tutkinto Juhanilla on vuodelta 2013, jolloin hän valmistui filosofian maisteriksi musiikkitieteestä tehden gradunsa elokuvamusiikista ja musiikkiterapiasta sekä opiskeli säveltämistä ja orkestrointia diplomisäveltäjä Harri Vuoren johdolla.

Juhani on työskennellyt mm. erityisopettajan-, luokanopettajan- ja musiikinopettajan sijaisena, koulunkäyntiavustajana, henkilökohtaisena avustajana vanhuksille ja kehitysvammaisille, äänisuunnittelijana ja säveltäjänä teattereissa, muusikkona, bändiryhmien ja bändileirien ohjaajana sekä antanut soittotunteja yksityisesti (piano ja kitara). Juhanilla on myös erittäin huomattava määrä keikkakokemusta muusikkona erilaisissa kokoonpanoissa rockista ja punkista bilebändeihin ja lastenmusiikkiin sekä erilaisiin teatteriproduktioihin.

Yhteystiedot

Puhelin: 040 821 7942

Sähköposti: juhani@nyanssi.net