Tiina_Lilius

Tiina Lilius

Musiikkiterapeutti, sairaanhoitaja AMK, musiikkipedagogi AMK ja muusikko

Tiina Lilius on musiikkiterapeutti, sairaanhoitaja ja musiikkipedagogi. Hän on valmistunut musiikkiterapeutiksi keväällä 2020 Jyväskylästä, Eino Roiha – instituutin laaja-alaisesta musiikkiterapiakoulutuksesta.

Tiina valmistui musiikkipedagogiksi Helsingistä, Pop & Jazz konservatoriosta, vuonna 2003. Hän on työskennellyt laulunopettajana useissa musiikkiopistoissa mm. Tampereella, Espoossa ja Helsingissä. Laulunopetusta hän on tehnyt vuodesta 1997. Tiinalla on myös pitkä kokemus keikkamuusikon töistä erilaisissa kokoonpanoissa. Kokemusta Tiinalla on myös musiikkiteatterista, studiotyöskentelystä sekä erilaisten musiikkiryhmien vetämisestä.

Tiina on valmistunut sairaanhoitajaksi Lahden ammattikorkeakoulusta vuonna 2012 ja hän aloitti sairaanhoitajan työt Päijät-Hämeen keskussairaalassa heti valmistuttuaan. Hän on työskennellyt mm. kirurgian, urologian ja silmätautien poliklinikoilla.

Tiinalla on myös pitkä työkemus sekä vammais- että vanhustyön saralla.Tällä hetkellä Tiina työskentelee musiikkiterapeutin työn ohella Päijät-Sotella kehitysvammaisten työtoiminnassa musiikkitoiminnan ohjaajana. Työssään kehitysvammaisten nuorten parissa hänen tehtävänään on kehittää mm. Kaarisilta ry:sta valmistuneiden muusikoiden mahdollisuuksia löytää muusikon töitä ja saada heille esiintymistilaisuuksia.

Yhteystiedot

Puhelin:
040 411 9971

Sähköposti:
tiina@nyanssi.net