elise1-kopio

Elise Punkanen

KM työnohjaaja ja vibrac-hoitaja

Elise Punkanen KM on työnohjaaja ja vibrac-hoitaja. Elisen ammatilliset juuret ovat koulumaailmassa, missä hän työskenteli neljäntoista vuoden ajan opetus- ja hallintotehtävissä. Siirryttyään opettajasta uudelleen opiskelijaksi, hän suoritti Itä-Suomen yliopiston työ- ja organisaatiopsykologian ja Päijät-Hämeen kesäyliopiston/Dialogic Partners Oy:n työnohjaajan opinnot. Keväällä 2013 hän valmistui lisäksi Jyväskylän Eino Roiha-instituutista/VIBRAC keskuksesta vibrac-hoitajaksi.

Elise tekee sekä yksilö- että ryhmätyönohjausta ja hänellä on ohjauskokemusta erityisesti asiakastyötä sekä opetus-ja kasvatustyötä tekevien asiakkaiden työnohjauksesta. Yksilötyönohjauksessa Elise on perehtynyt matalataajuisen äänivärähtelyhoidon käyttöön osana stressioireista, kuten unihäiriöistä kärsivien asiakkaiden hoitoa ja työnohjausta.

Tällä hetkellä Elise opiskelee integratiiviseksi psykoterapeutiksi Jyväskylän yliopistossa ja ottaa vastaan myös koulutuspsykoterapia-asiakkaita. Elise on perehtynyt traumojen hoitoon käymällä sensomotorisen psykoterapian 1-tason koulutuksen ja opiskelee tällä hetkellä kiintymyssuhdehaasteisiin liittyvää työskentelyä sensomotorisen psykoterapian 2-tason koulutuksessa.

Yhteystiedot

Puhelin:
040 549 9577

Sähköposti:
elise@nyanssi.net