tp-1

Tiinapriitta Savela

Musiikkiterapeutti, musiikkipedagogi, vibrac-hoitaja ja muusikko

Tiinapriitta Savela on musiikkiterapeutti, musiikkipedagogi, vibrac-hoitaja ja muusikko. Musiikkiterapeutiksi hän valmistui Jyväskylästä Eino Roiha -instituutin laaja-alaisesta musiikkiterapiakoulutuksesta vuonna 2011. Vuosina 2010-2012 Tiinapriitta opiskeli Jyväskylän yliopiston kansainvälisessä musiikkiterapian maisteriohjelmassa, jonka painopisteenä olivat erityisesti musiikkipsykoterapian taustateoriat ja menetelmät. Keväällä 2013 hän valmistui lisäksi Jyväskylän Eino Roiha-instituutista/VIBRAC keskuksesta vibrac-hoitajaksi.

Musiikkipedagogiikkaa ja viulunsoittoa Tiinapriitta on opiskellut Lahden ammattikorkeakoulussa, mistä hän valmistui musiikkipedagogiksi vuonna 2005. Tiinapriitta on toiminut viulunsoitonopettajana opettaen eri-ikäisiä viulunsoiton harrastajia vuodesta 2003. Hänen opinnäytetyönsä Lahden ammattikorkeakoulusta käsitteli Tarinasäveltämistä jousisoitinopetuksessa.

Tiinapriitalla on kokemusta myös musiikin erityispedagogiikasta, hän on työskennellyt ohjaajana ja musiikin opettajana esimerkiksi Ruskeasuon koululla Helsingissä moni- ja liikuntavammaisten lasten ja nuorten parissa.

Muusikkona Tiinapriitta on toiminut erilaisissa yhtyeissä aina barokkiorkestereista rockbändeihin. Pääinstrumenttinsa viulun lisäksi hän soittaa mielellään esimerkiksi sahaa.

Yhteystiedot

Puhelin:
040 702 7373

Sähköposti:
tiinapriitta@nyanssi.net